tag:blogger.com,1999:blog-3678495597671746913.post4330619521185561274..comments2024-01-04T16:58:57.944+01:00Comments on Podróże na języku: Lemon Drizzle CakePoldek Zakapiorhttp://www.blogger.com/profile/07162796450736468330noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3678495597671746913.post-37271642905117173622014-02-27T09:29:25.253+01:002014-02-27T09:29:25.253+01:00Racja. Sama nie mam piekarnika - ciasto zrobiłam w...Racja. Sama nie mam piekarnika - ciasto zrobiłam w prodiżu. O ile trafnie zgaduję tego w Chinach także brak ;) To może coś bez pieczenia? - 3bit, Tiramisu, Semifreddo... lub też śmietankowe banoffe (także rodem z Wielkiej Brytanii). :)Poldek Zakapiorhttps://www.blogger.com/profile/07162796450736468330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3678495597671746913.post-57608168627598877492014-02-27T01:39:09.286+01:002014-02-27T01:39:09.286+01:00Ale mam teraz smaka! Szczególnie tym większego, że...Ale mam teraz smaka! Szczególnie tym większego, że w Chinach trudno o masło i piekarnik:(xhttps://www.blogger.com/profile/01665704920735388551noreply@blogger.com